Vältä vesivahingot

Leakomatic

Haluatko nukkua yösi rauhassa, tai olla matkoilla ilman huolta vesivahingoista?

Leakomatic vesivuotokytkin on markkinoiden paras valinta suojaamaan sinut ja kotisi vesivahingoilta. Leakomatic- vesivuotokytkimen avulla voit varmistua siitä, että käyttövesiputkisto on kunnossa. Olet sitten kotona, töissä, mökillä tai matkoilla sinun ei tarvitse huolehtia vesivuotovahingoista, koska Leakomatic valvoo putkistoasi ja vesikalusteitasi vuorokauden jokaisena tuntina. Mikäli jotakin sattuu Leakomatic sulkee vesijohdon ja ilmoittaa siitä sinulle sovelluksen kautta viestillä.

Leakomaticissa on kolme mittaustoimintoa, jotka antavat sinulle kattavan suojan vesivahinkoja vastaan. Toimintojen tarkkuus voidaan säätää vastaamaan jokaisen kiinteistön tarpeita.  Leakomatic mittaa myös veden kulutuksen. Näin Leakomatic mahdollistaa koko kiinteistön veden hallinnan vuotojen ehkäisemisestä vedenkulutuksen seurantaan ja laskuttamiseen yhdellä ratkaisulla.

Leakomatic M4i kotitalouksille

 

Leakomatic laite valvoo käyttövesijärjestelmääsi vuorokauden ympäri. Mikäli laite havaitsee ongelman, se lähettää hälytystiedot (push-viestinä ja/tai sähköpostina) mobiili laitteeseesi ja tarvittaessa katkaisee vedentulon. Hälytksen voit kuitata itse puhelimellasi ja vapauttaa kiinteistösi vedensaannin.

Leakoamtic M4i mahdollistaa vesivuotovahtisi etävalvonnan- ja hallinnan sekä tietokoneella, että kaikilla mobiililaitteilla.

Leakomatic M4i:n voit kytkeä kotisi Wifi-verkkoon. Tämän jälkeen voit ohjata laitetta helppokäyttöisellä Leakomatic Cloud applikaatiolla. Applikaatio on ladattavissa ilmaiseksi Google Playsta ja App Storesta. Sovellus mahdollistaa sen, että vesivuotovahtia ja sen asetuksia voidaan seurata ja ohjata etänä mistä päin maailmaa tahansa.

 • Leakomatic M4i

  Pakkaus sisältää; Venttiiliyksikön, Leakomatic M4i näyttöyksikön, kaapelit venttiili- ja ohjausyksikön välille (n.2m), muuntajan sekä takaiskunventtiilin ja lianerotin

  995€ (alv 24%)
 • Leakomatic M4i päivityspaketti

  M4i päivityspaketti on tarkoitettu vanhan mallisen Leakomaticin omistajille. Paketti sisältää M4i näytön, anturikaapelin ja magneettiventtiilikaapelin

  189€ (alv 24%)
 • Leakomatic Pro 1 sarja taloyhtiöille ja yrityksille:

  Pro 1 sarja on tarkoitettu suurien kiinteistöjen käyttövesiputkien valvontaan. Pro 1 sarjaan saa Leakomatic Cloud palvelun 20€/kk ja asiakastilin, jolla saa hallittua Leakomaticia etänä, esim: kiinteistöhuoltoyhtiölle suoraan. Laite vaatii WLAN yhteyden. Asiakastiliin saa lisättyä käyttäjiä rajattomasti!

  0
 • Koko - DN 20

  1490 (alv 0%)
 • Koko - DN 25

  1545 (alv 0%)
 • Koko - DN 32

  1779 (alv 0%)
 • Koko - DN 40

  1900 (alv 0%)
 • Koko - DN 50

  1932 (alv 0%)

Tutustu lisää ja lataa Leakomaticistä kertovat esitteet suoraan koneellesi!